11
oktober

Kvadratni koren od minus ena

Organizira: HIŠA RADOSTI
Kdaj: 11. oktobra ob 14:00 do
11. oktobra 2015 ob 17:00
Kje:
Prispevek:50 eur
Organizira:HIŠA RADOSTI
Kontakt:info@hisaradosti.com ali 040 504 127

30 ogledov

Kvadratni koren od minus ena je telesni proces Access Consciousness, ki s preprostim polaganjem rok, ki omogoča telesu dinamično prebroditi vse, kar se obravnava za normalne človeške bolezni (gripe, prehladi).

Proces lahko v nekaj urah eliminira prehlad, gripo in vročino ter spremeni vaš imunski sistem ter strukturo njegovega delovanja. Lahko ga uporabljate tudi proti nespečnost. Deluje pa tudi na artritis in še na kakšno drugo težavo v telesu.

Ali ste pogosto bolehni, imajo vaši otroci pogoste težave z gripo in prehladi, vas muči nespečnost, imate težave, ki se vedno znova pojavljajo? Kakšen doprinos je proces lahko za vaše življenje?

Proces deluje na tak način, da se odstrani vse, kar je skrito v telesu in ne pride na plan. Kvadratni koren od minus ena je izmišljeno število in obstaja kot mesto v telesu, kjer nekaj skrivamo. Za tiste, ki so ga prejemali, je bil proces ogromna osvoboditev od nečesa, česar se sploh niso znali rešiti. Torej ga ne uporabljamo samo za odstranjevanje najbolj pogostih bolezni, ampak tudi za osvoboditev in olajšanje za telo.

Na delavnici boste izvajali in prejemali Kvadratni koren od minus ena. Za udeležbo ni nikakršnih predpogojev. Po delavnici prejmete certifikat za izvajanje tega telesnega procesa.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih štirih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot 140 vikend delavnic in skupaj več kot 400 delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Access Level 1, 2 in 3, Energetic Synthesis of Being in Body Class.

Termin: Nedelja, 11. oktober, od 14. – 17. ure
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 50 eur

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504  127.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Hiša Radosti je kraj, kjer se radostimo in počnemo vse, kar nas osrečuje, oživlja in povezuje s seboj. Organiziramo različne delavnice osebne rasti, s pomočjo katerih se odpremo,...


Nalagam...