27
september

Delavnica Prebujanje Razsvetljenega Srca na Dugem otoku

Organizira: Višja Vibracija
Kdaj: 27. septembra ob 9:00 do
1. oktobra 2014 ob 18:00
Kje:
Prispevek:333 eur (oz. 222 eur*)
Organizira:Višja Vibracija
Kontakt:info@visja-vibracija.si, 041612909

103 ogledov

Spočijte si v objemu prečudovite narave ter se spomnite, kdo v resnici ste...

Preživite 5 ali do 10 dni na sanjsko lepem hrvaškem otoku Dugi otok ter doživite delavnico Prebujanje Razsvetljenega Srca na enem izmed najlepših in turistično še nedotaknjenih krajev.

Sama delavnica bo potekala med 27. in 30. septembrom (4 dni).

Ob močni podpori neokrnjene narave, delfinov in morja boste še lažje začitili moč svojega srca in se spomnili vsega tistega, zaradi česar ste se odločili, da pridete na Zemljo v tem pomembnem času. To bo zagotovo izkušnja, ki je zlepa ne boste pozabili.

Delavnica bo potekala v angleškem in slovenskem, oz. hrvaškem jeziku (odvisno od oseb, ki se bodo prijavile). Več o delavnici si lahko preberete spodaj.

Nastanjeni bomo v hotelu Luka, v istoimenskem kraju. Hotel bo v tem času samo naš. Tudi lačni ne boste, saj je v ceno vključen polni penzion.

Več informacij in prijave nainfo@visja-vibracija.si.


Dugi otok - www.dugiotok.hr/

Dugi otok se omenja že v 10. stol., in sicer pod imenom Pizuh, pozneje v 11. stol. pa kot Čuh, Čuška ali pa Čušćica. Koncem 11. stol. pa se v starih listinah pojavi ime Insula Tilagus. Ime Veli otok je bilo prvič zapisano v glagolici leta 1460. Otok je bil s prvimi prebivalci že zelo zgodaj poseljen. Najstarejše arheološke najdbe so iz mlajše kamene dobe. Na izpostavljenih vrhovih po otoku so ostanki ilirskih utrjenih naselij. Iz rimskega obdobja pa se je ohranilo več zgradb, grobov in mozaikov.

Dugi otok je največji otok zadarske riviere z izrazito raznoliko obalo. Odkrijte bogat podvodni morski svet, pokramljajte z domačini, obiščite stare nasade oljk ali preprosto uživajte v neokrnjeni naravi.

 

Na vzhodnem delu otoka, le kakšnih 10 km od kraja, kjer bomo nastanjeni, se nahaja prečudovit naravni park Telašćica, ki skriva v sebi pravi naravni biser - slano jezero "Mir". Obdajajo ga visoki klifi. Tu rastejo tudi oljke in fige. Telašćica, ki spada med najlepše zalive na vzhodni obali Jadrana, leži znotraj Narodnega parka Kornati.

Posebnost otoka je tudi Jama Strašna Peć.

Jama izžareva harmonijo in v skladu z modrino Jadranskega morja in otočne pokrajine ponuja nepozabno doživetje. V času neolitika je v njej živel pračlovek kar potrjujejo tudi arheološke najdbe. Prvič se jo omenja leta 1898 v zadrskem časopisu »Il Dalamata«, čeprav je bila jama poznana že od prej. Speleološko je prvič raziskana in urejena za obiskovalce leta 1900.
V notranjosti jame se nahajajo jamski okrasi, stolpi, pisane dvorane, kolonije netopirjev, nešteto sig, itd.

Na otoku lahko najdemo številne arheološko pomembne ostanke - od starodavnih kamnitih grobov in tumulusov, ki so jih uporabljali tudi v obredne namene, do ostankov zgodnjekrščanskih cerkva ter zgradb iz rimskega obdobja.

Lokacija:

- 50 km od mednarodnega letališča Zadar (tja leti tudi Ryanair)
- 320 km od Zagreba
- 380 km od Ljubljane


*** Lahko obiščete le delavnico ali pa se nam pridružite že prej. Celoten program vsebuje tudi zdravljenje z zvokom (gongi, pojoče sklede) in vsakodnevne delavnice ter vodene meditacije. ***

Možnost 1:

Delavnica Prebujanje Razsvetljenega Srca  (27.9. – 1.10.2014)

Več o delavnici: http://awakening-heart.org/prebujanje-razsvetljenega-srca/

Cena: 333 EUR (oz. 222 EUR, če se odločite za celoten program*, ki se začne že pred samo delavnico).
Cena vključuje: nastanitev v Hotelu Luka, poln penzion (zajtrk, kosilo, večerja), delavnico, posebno Mindfold meditacijsko masko, prigrizke.

Možnost 2:

Program pred delavnico (20.9. - 27.9.2014)

Program poteka v organizaciji Kluba Zaupam Vase. Več o programu si lahko preberete tukaj: http://www.klubzaupamvase.si/do_14.html

Luka Klančnik bo v okviru tega programa vodil skupinske meditacije. Za vas pa bodo tam tudi mnogi drugi predavatelji in strokovnjaki iz področja aerobike, samomasaže obraza, tibetanskih obredov, izvedeli boste lahko več o zeliščih, EFT tehniki tapkanja in masaže telesa, kako izvajati vaje za hrbtenico, z vami pa bo tudi mojster gonga, ki vas bo razvajal ter vam povedal več o tem, kako zvok vpliva na naš DNK.

Cena programa pred delavnico je 297-320 EUR (vključuje dnevne aktivnosti, meditacije ter delavnice, namestitev v hotelu Luka s polnim penzionom).


Možnost 3 - celoten paket:

Cena za 12-dnevni oddih, z delavnicami, meditacijami terdelavnico Prebujanje Razsvetljenega Srca (+ namestitev v hotelu, poln penzion) je 519 EUR (za prijave do 30.4.2014) oz. 542 EUR (za prijave po 30.4.2014).


Več informacij in prijave nainfo@visja-vibracija.sialiklubzaupamvase@gmail.com.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Višja Vibracija ponuja podporo pri duhovni rasti posameznikom in izvajalcem dogodkov. Ponujamo prostor za izvedbo vaših dogodkov v Ljubljani (Pržan), imamo pestro trgovino z izdelki za osebno in...

  |  visja-vibracija.si/

Nalagam...