Renata Damiš

 Duhovno vodstvo tedna (27.5. – 2.6.2024)

28. maj 2024    102 ogledov

Pred nami je ponovno bolj pozitiven teden. Sonce v kombinaciji s pažem ognja nam sporoča, da nas čakajo srečni konci in izjemne nove razburljive ideje, ki bodo vodile k uspehu. Karkoli in na kateremkoli področju se nam bo že dogajalo, bo vznemirljivo, začinjeno, lahko tudi povsem drugačno in novo kot smo običajno vajeni.

Morda se nam bo ponudila priložnost, da se družimo s posebnimi, drugačnimi ljudmi, ki nas bodo navdihovali in ob katerih se bomo počutili predvsem dobro in drugače tudi sami ali pa bomo dobili priložnost, da bomo počeli nekaj povsem novega, kar sicer drugače ne počnemo.

Zaželjeno bo, da bomo čim bolj odprti za novosti, zelo dragocena bo tudi naša sposobnost razmišljanja izven ustaljenih okvirjev. 

V družbi paža ognja je zelo vznemirljivo, saj ga preveva živahnost in navdušenje nad vsem kar se dogaja in kar še bo. Rad preizkuša novosti. Je radosten, v njegovi družbi je zabavno, njegovo veselje pa je nalezljivo, zato se bomo v družbi drugih imeli predvsem dobro. Ponovno se nam bo obudilo upanje, strast ter volja do življenja. Verjetno se bomo pa težko osredotočali samo na eno zadevo, obstaja tudi možnost, da bomo zadane naloge zaradi pretiranega navdušenja dokončevali le polovično. 

Sonce nam bo omogočalo mogočna razodetja

Priložnost, da ozavestimo vse naše neverjetne zamisli z neskončnimi možnostmi.  Verjetno bomo veliko bolj samozavestni in pozitivni kot običajno. Sonce nam v tem tednu prinaša tudi dobro telesno in čustveno zdravje. Kakršnekoli težave, ki nas pestijo, se bodo v tem tednu izboljšale. 

 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Teme:
Nalagam...